zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Het grootste foodtruckfestival van Nederland, Rrrollend, doet Dordrecht aan

25 augustus 2017

DORDRECHT - Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september vult Rrrollend Dordrecht het Otto Dickeplein met tientallen foodtrucks, een specialbar, een cocktailbar en nog veel meer. Rrrollend is met 22 edities per jaar verspreid door het land, het grootste foodtruckfestival van Nederland maar staat juist bekend om de knusheid.

De Rrrollend Food proeverij
Het terrein van Rrrollend Dordrecht is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bar werken met muntjes. Nieuw bij Rrrollend is de Rrrollend Food proeverij. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor  bezoekers een eigen proeverij kunnen vormgeven. In het aanbod van de 22 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan, die bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start hiervan haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 18.000,- op.

Tijdens Rrrollend Dordrecht kunnen bezoekers natuurlijk genieten van allerlei culinaire specialiteiten, maar ook van muzikale optredens van o.a. DJ Erik Lourenssen, TijsS on Sax en vele anderen. Voor de kinderen zijn er tevens uitgebreide entertainment-programma’s, en zijn er diverse spellen te spelen op het Rrrollend terrein.

Openingstijden
Rrrollend Dordrecht op het Otto Dickeplein vindt van 8 t/m 10 september 2017 plaats en is op de volgende tijden geopend:
Vrijdag 8 september: van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 9 september: van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 10 september: van 12.00 tot 21.00 uur

Over Rrrollend Foodtruckfestival
Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen met ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken.

Lees meer over:

foodtruckfestival Rrrollend
Deel dit bericht met je vrienden!