maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Speciale expositie met schilderijen Grote Kerk op laatste Kunsthoofd dit jaar

25 augustus 2017

DORDRECHT - Een aantal van de deelnemende kunstenaars van Kunsthoofd heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het maken van werk met als thema de Grote Kerk van Dordrecht. Het betreft pentekeningen en schilderijen in uiteenlopende stijl. Deze worden op zondag 27 augustus op de laatste Kunsthoofd van dit jaar geëxposeerd op het Groothoofd.

Dit jaar is de tweede editie van Kunsthoofd. Die vindt plaats gedurende de zondagen in juli en augustus. Elke week is er een singer songwriter en zijn er een vijftiental kunstenaars aan het werk. Zij vertellen bovendien desgewenst over hun werk en houden een kleine expositie.

Op 27 augustus zal Peter Maunder optreden tussen 14.00 en 17.30 uur. Een Kunsthoofd voor volgend jaar zit overigens alweer in de planning.

Deel dit bericht met je vrienden!