donderdag 26 november 2020

Alles over Dordrecht

Vertrekkende wethouder Papendrecht Jan Nathan Rozendaal te gast bij Studio De Witt

25 augustus 2017

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 26 augustus is Jan Nathan Rozendaal de hoofdgast bij Studio De Witt.

Op dit moment is hij voor de SGP wethouder in Papenderecht. Jan Nathan Rozendaal (40) wordt de nieuwe burgemeester van Elburg. Hij is woensdagmiddag door de gemeenteraad voorgedragen. Rozendaal is nu wethouder voor de SGP in Papendrecht.wethouder sociale zaken, decentralisatie Participatiewet, Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, recreatie en toerisme, mobiliteit, water, project 'Maatschappelijke huisvesting', communicatie, dienstverlening, wijkgericht werken

Het is de bedoeling dat Rozendaal op 13 oktober wordt geïnstalleerd in Elburg.
Rozendaal volgt Harry Dijksma op, die sinds januari waarnemend burgemeester is in Elburg.
Jan Nathan Rozendaal (1977) is geboren en getogen in Gouda & Reeuwijk. Samen met zijn vrouw woont hij in Den Haag. Hij is lid van de SGP, maar zal ook lid worden van de ChristenUnie.

Na zijn studie in Wageningen had hij verschillende functies bij de provincie Zuid-Holland. De laatste jaren was hij als leidinggevende betrokken bij diverse interbestuurlijke samenwerkingstrajecten. Tevens trad hij op als procesbegeleider en dagvoorzitter.

Naast zijn werk was Jan Nathan actief binnen de ChristenUnie-SGP in Den Haag en binnen zijn kerkelijke gemeente. Daarnaast heeft hij bestuurlijke functie in het basisonderwijs en bij maatschappelijke organisaties.

De muziek in deze uitzending is de keuze van de hoofdgast.
In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteiten van deze week in Dordrecht en de Drechtsteden.
De Dichter van dienst is de Dordtse dichter Peter M. Van der Linden

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaa1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Deel dit bericht met je vrienden!