woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Peter Borsje geeft cliënten van Leger des Heils gratis knipbeurt via stichting Anders

16 augustus 2017

DORDRECHT - Stichting Anders zoekt continue naar mooie verbindingen tussen lokale ondernemers en hulpvragen. Zo ontstond er een tijdje terug een prachtige verbinding tussen het Leger des Heils en kapsalon Visualz.

Brood op de plank
Via het Leger des Heils worden veel mensen thuis begeleidt in hun leven. Vaak gaan die levens gepaard met veel zorgen en schulden. Touwtjes worden aan elkaar geknoopt en er wordt geknokt om het hoofd boven water te houden. Maar wanneer er simpelweg brood op de plank moet komen is een knipbeurt simpelweg niet altijd haalbaar. Die persoonlijke verzorging wordt vaak als eerste noodzakelijk geschrapt.

Nieuwe klanten
Stichting ANDERS benaderde Peter Borsje, eigenaar van kapsalon Visualz in het hartje van Dordrecht. Die was snel enthousiast over het idee en de eerste cliënten mochten in de stoel plaatsnemen. Inmiddels zijn er een aantal individuen en gezinnen gekoppeld aan de kapsalon die kosteloos een knipbeurt en behandeling ontvangen. Niet een knipbeurt als noodzakelijk kwaad, maar omdat de nieuwe klanten met frisse moed en hernieuwd zelfvertrouwen de deur uit wandelen.

Één knipbeurt per keer
Opnieuw een prachtige verbinding tussen de bereidheid van een ondernemer om te delen van zijn talent én een bijzondere hulpvraag uit de samenleving. Samen maken we deze wereld zo nóg een stukje mooier, één knipbeurt per keer.

P.s. ken jij kapperszaken in de regio Drechtsteden die ook enthousiast zouden worden van een dergelijke verbinding? Mail je tip naar: info@stichtinganders.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!