maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Enorme drukte op de Pasar Malam

14 augustus 2017

DORDRECHT - Over de koppen kon je lopen tijdens de zesde Pasar Malam in Dordrecht. Was het evenement andere jaren nog wel eens deels verregend, gisteren kon het met het weer niet klagen. Wellicht was het een leuke afsluiting van de vakantie voor velen, wat de drukte kan verklaren.

De Sarisgang en het Statenplein waren omgetoverd in Indische sferen. Op de twee podia was de hele dag live muziek en er was volop te eten in de vorm van Indische maaltijden en snacks. Op de gezellige braderie kon je van alles vinden: kettinkjes, natuurstenen, Indische lekkernijen als sambal, kroepoek en spekkoek, kleding en wierrook. Voor de gestreste mens waren er massages. De Pasar Malam duurt nog tot met 16 augustus en de toegang is gratis.

Lees meer over:

pasar malam
Deel dit bericht met je vrienden!