woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Sfeerreportage van uitzending van studio de Witt van 12 augustus met Marcel Vastenhoud

14 augustus 2017

DORDRECHT -  Dit is een sfeerreportage gezien door de lens van onze fotograaf Wim van de Pol. Hij was bij de uitzending van Studio De Witt op12 augustus. In deze uitzending was de Dordtse ondernemer Marcel Vastenhoud de hoofdgast. Verder ontvingen zij in het tweede uur de Dordtse onderneemster Erica de Winter, Esther van Maurik, de moeder van de tweejarige Syb die door het Prinses Beatrixfonds genomineerd is tot held van het jaar, de politici Herman van Nieuwstraten van de VVD Papendrecht, Chris Moorman van het Algemeen Belang Zwijndrecht en Cor van Verk van PvdA Dordrecht. De Dichter van dienst Xuan Tran wist zich verzekerd van het gezelschap van dichter Jan van der Geer.


Ben met zijn nieuwe pet, gekregen voor zijn verjaardag.

Deel dit bericht met je vrienden!