dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Rabobank sluit per 15 december aanstaande vestiging Damplein 50 in Dordrecht

2 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De afgelopen jaren is het bezoek aan de Rabobank vestiging aan het Damplein sterk afgenomen. Meer en meer wordt er gebruik gemaakt van alternatieve mogelijkheden zoals internet- en mobiel bankieren om eenvoudig transacties te doen, informatie in te winnen en advies te vragen.

De Rabobank merkt dat de wensen van klanten op het gebied van bankieren veranderen. Om die reden is besloten om per 15 december aanstaande de vestiging Damplein 50 in Dordrecht te sluiten.

Wat betekent dit voor Rabobank klanten?
• U kunt aan het Damplein wel gebruik blijven maken van de geldautomaat en de sealbagautomaat. De mogelijkheid om hier geld te blijven storten wordt momenteel onderzocht.
• Vanaf 15 december kunt u terecht in één van de andere vestigingen; Wilgenbos 1 in Dordrecht, Brederodelaan 2 in Papendrecht en Beneluxlaan 5 in Zwijndrecht.
• De mobiele adviseurs staan voor u klaar. Zij komen bij u thuis om u te helpen met uw dagelijkse bankzaken en financieel advies. Bel voor het maken van een afspraak met (078) 6 531 531.
• Rabobank Drechtsteden stopt met de dienst safeloketten. Klanten die een safeloket huren, ontvangen hierover binnenkort een brief met meer informatie.

Tot zover dit bericht van de Rabobank, mocht u nog vragen hebben dan horen zij die graag. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (078) 6 531 531.

Lees meer over:

rabobank Damplein
Deel dit bericht met je vrienden!