dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Tennistoernooi bij Dash'35 groot succes

1 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De tennisvereniging aan de Monarda in Dordrecht kijkt terug op een geslaagd toernooi voor 50 plussers. Op tien banen werkten de 80 deelnemers in tweetallen hun programma af. Naast leden van Dash ’35 mochten mensen uit de hele regio deelnemen.

Het weer zat de tennissers mee. Niet alleen voor de inspanning die zij moesten leveren, maar ook voor de ontspanning. De sfeer was goed en tussen de wedstrijden door zochten de deelnemers elkaar dan ook op voor een drankje en de lunch.

Jaarlijkse traditie
Het was de 6e editie van het eendaagse toernooi dat speciaal voor 50 plussers wordt georganiseerd. Het toernooi is recreatief en het doel is dan ook niet winnen, maar het hebben van een leuke en sportieve dag met elkaar.

Met de bijdrage van diverse sponsoren, zoals hoofdsponsor Stichting Het Spectrum, lukt het de vereniging ieder jaar weer het toernooi te organiseren. Naast een flesje wijn voor de winnaars krijgt elke speler een lunch aangeboden en een lot voor de afsluitende loterij.

Bron foto: Dash '35

Lees meer over:

tennis toernooi
Deel dit bericht met je vrienden!