vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Glennster vlogt in Dordrecht

17 juli 2017

DORDRECHT - Onder de naam Glennster maakt Glenn Eilbracht elke week een vlog, oftewel een soort dagboek op internet, bestaande uit videobeelden. Zo had de Papendrechter een fotoshoot met fotograaf Dewi de Vries (Foxyriot), op diverse leuke plekken in Dordrecht.

“Ik vind Dordrecht een enorm mooie stad”, licht Glenn zijn keuze van Dordrecht voor de fotoshoot toe. “Met name omdat er nog zoveel van de oudheid te zien is, wat voor een heel mooi plaatje zorgt. Zoals het smalle steegje uit mijn shoot en ook de Kloostertuin bij de bioscoop The Movies blijft een hele mooie plek als je even tot rust wilt komen. Maar een bijzondere plek blijft toch vind ik de kauwgom muur!”

Kauwgom muur
Bij die kauwgom muur is dan ook de laatste shoot. Een leuke keuze, wat prachtige plaatjes oplevert.  Ook de smalle steeg bij de Voorstraat en de scatebaan komen voorbij in de vlog. Vakkundig legt Dewi alles vast op plaat. “Schudt eens alles los”, zegt ze aan het begin van de fotoshoot. Als tip zegt ze: “Wees ontspannen. Als je het naar je zin hebt, zie je dat terug op de foto.” De verrassingslocatie na de shoot is bij Lepeltje Lepeltje, een foodfestival in het Weizigtpark, waar ze op zoek gaan naar poffertjes.

Glenn vlogt nu zo'n 11 maanden. Hij legt uit waarom hij ermee begonnen is. “Dat is gekomen omdat ik altijd al van filmen hield en het ook wilde delen met andere mensen. Niet mijn leven, maar de hoogtepunten uit mijn leven. Zo kan ik andere mensen ook weer aan ideeën helpen en hopelijk ook een lach op iemands gezicht toveren. Er is al zoveel haat, iedereen verdient dat beetje liefde! Ik hoop dat met mijn video's en vlog over te kunnen brengen.”

Het kanaal van Glennster is hier te vinden: www.youtube.com/Glennster. “Hier deel ik met jullie de leukste hoogtepunten en persoonlijke ervaringen uit mijn normale leven. Kijk gerust rond en wees niet bang om te reageren of te abonneren. Het is namelijk alle twee helemaal gratis!”, zegt hij op zijn pagina.

Zie hieronder zijn vlog met fotoshoot in Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!