woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

BETER VOOR DORDT neemt afscheid van Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm

5 juli 2017

DORDRECHT - In mei dit jaar hebben Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm tijdens een raadsvergadering aangekondigd dat ze de fractie van Beter Voor Dordt gaan verlaten en hun zetel vervolgens  beschikbaar stellen aan de fractie van BVD.

De twee raadsleden gaven in hun verklaring aan dat ze zich nog wilden inzetten om het traject rond de Kadernota met de fractie af te ronden. Gezien deze uitspraken vindt de fractie van BETER VOOR DORDT dat nu een einde moet komen aan de huidige onzekere situatie en dat het moment gekomen is om afscheid te nemen van Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm.

De fractie gaat er vanuit dat de betreffende collega's zoals in de verklaring aangekondigd nu hun ontslag indienen bij de voorzitter van de raad, zodat de fractie op sterkte blijft en twee nieuwe leden zich kunnen gaan inwerken tijdens het zomerreces. Tijdens de fractievergadering van maandagavond 3 juli heeft de fractie besloten afscheid te nemen van Eline en Martijn. De fractieleden van BVD bedanken Eline en Martijn voor hun inzet voor onze stad gedurende de afgelopen jaren.

Lees meer over:

afscheid BVD litiek
Deel dit bericht met je vrienden!