donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Kroelen met boerderijdieren in De Sterrenlanden

30 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Kroelen met een kip, een konijn op schoot en de ezel zachtjes aaien. Roel’s Beestenboel was donderdag 29 juni in Het Spectrum De Sterrenlanden.

Het buitenleven kwam even naar binnen. Veel bewoners van De Sterrenlanden kunnen niet meer naar een boerderij of een dierentuin. Met Roel’s Beestenboel kunnen zij toch genieten van en kroelen met de dieren, zoals geiten, kippen, konijnen en een ezel.

Dat de bewoners het waarderen blijkt wel uit de prachtige glimlachen, de heerlijke knuffels en het contact met de dieren. De boerderijdag is mogelijk gemaakt dankzij de Stichting Vrienden van De Sterrenlanden.

Foto Roel’s Beestenboel

Deel dit bericht met je vrienden!