vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Gymforce One en ASVZ oganiseren buddyrun voor cliënten en medewerkers van ASVZ

28 juni 2017

DORDRECHT - Op 1 juli is er een buddyrun voor cliënten en medewerkers van ASVZ op het sportpark Schenkeldijk. Gymforce One en ASVZ organiseren het evenement.

De Buddyrun is een obstakelrun waarbij deelnemers in tweetallen of kleine groepjes een uitdagend hindernisparcours van 3,5 km afleggen. Het parcours telt 30 obstakels, waarbij deelnemers onder andere moeten klimmen, sjouwen en kruipen. De run zal voor alle deelnemers een ware uitdaging zijn. Samenwerken en succeservaringen opdoen staan centraal.

ASVZ is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Gymforce One is een Bootcamp- en obstcalerunclub in Dordrecht. Beide partijen willen deelnemers laten ervaren dat je door samen te werken ieder obstakel kunt overwinnen en dat grenzen verlegd kunnen worden.

Wil jij de deelnemers aanmoedigen? Kom dan op 1 juli tussen 10.00 en 17.00 uur naar het Sportpark Schenkeldijk.

Lees meer over:

ASVZ Gymforce One buddyrun
Deel dit bericht met je vrienden!