zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Filmevents bij The Movies op weg naar de zomervakantie

26 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op weg naar de zomervakantie is de komende filmweek gevuld met leuke filmevents, filmvertoningen met allemaal leuke en/of leerzame extra’s.

- Do 29/6: Student Night Down to Earth. Inspirerende succesfilm van het gezin Winters over hun besluit anders te gaan leven.

- Vr 30/6: 10 jaar YEP Afrika. Dordtse stichting voor jeugd-empowerment in Gambia viert haar jubileum met de vertoning van de prijswinnende vluchtelingen film Fire at Sea en meer..

- Vr 30/6: Proef de Cinema!. The Hundred Foot Journey is een heuse restaurant-battle. Een Indiase restaurantfamilie vestigt zich in Frankrijk tegenover een sterrenrestaurant. Vooraf een 3-gangen diner met gerechten uit de film.

- Za-Zo 1 & 2/7: Premierefeestje Verschrikkelijke Ikke 3 in 3D. Met een feestelijke cocktail voor de kinderen vieren we de komst van dé familiefilm van deze zomer.

- Zo 2/7: 2e Movies FilmQuiz. Tijdens de Boekenmarkt kun je je filmkennis (over o.a. boek-verfilmingen) meten met anderen. Aanmelden kan nog via info@themoviesdordrecht.nl.

- Do 6/7: Movies op Verzoek vertoont de docufilm over de NL topsport in het zwemmen: 0,03 Seconden. Een must-see voor alle zwemliefhebbers.

- Vr 7/7: Retour en Bourgogne. De première van deze innemende film over 3 kinderen die het wijnbedrijf van hun vader overnemen wordt vervolgd met een heerlijke wijnproeverij door  Wijnhuis N0 167.

- Zo 9/7: La Chana. Ook op verzoek is dit prachtige filmportret van Antonia Amador, de gepassioneerde diva van de Flamenco- en zigeunerdans. Niet te missen voor liefhebbers.

Er is zoveel leuks te doen in The Movies Dordrecht. Meer info, de exacte vertoningstijden en prijzen vind je op www.themoviesdordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!