donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Henk Donkervoort ondernemer en uitgever hoofdgast bij Studio De Witt

26 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 24 juni is de ondernemer en uitgever van Lifestyle Dordrecht  hoofdgast bij Studio De Witt. In het wereldje van de Dordtse ondernemers is de Dordtenaar Henk Donkervoort een bekende verschijning. Hij is eigenaar van Donkervoort Communicatie en startte in 2002 samen met Ad Heijsmans het Glossy Magazine Lifestyle Dordrecht.

Verkopen en concepten ontwikkelen kenmerkt Donkervoort. Hij volgde  zijn opleiding bij de Stichting Reclame- & Marketingonderwijs (SRM), werd verkoopleider commercie bij de Dagblad Unie. Startte in 1994 zijn eigen bedrijf.

Dordrecht maar ook de plaatselijke BVO FC Dordrecht liggen hem aan het hart. Hij was bij FC Dordrecht voorzitter van de Business club. De Studio De Witt presentator Ben Corino gaat met
Donkervoort in gesprek over de ondernemer en mens Donkervoort en over zijn passie voor Dordrecht.
Maar ook over de door hem in dit programma.ingebrachte muziek.

In het actualiteiten gedeelte praten wij oa met wethouder Rik van der Linden over de GenX illegale lozing perikelen van Chemours.

Verder speelt er de discussie of de aanleg van het bedrijven terrain Dordtse Kil IV nog wel moet plaatsvinden. Over dit onderwerp spreekt Corin ondermeer met Eline vd Vorm van BvD.

De Dordts Betaaldvoetbal scheidsrechter Danny Makkelie (foto hiernaast) is gepromoveerd tot de internationale elite voetbal scheidsrechters. Over wat dit inhoud komt Makkelie in de uitzending vertellen.

De vader van de aan een ongeneestlijke spierziekte lijdende de 2 jarige Sara, Bram Verbrugge, is in de studio. De Stichting Sara die als doel heft om geld in te zamelen om verder medisch onderzoek naar behandeling te bevorderen heeft talloze akties opgezet. Met Bram Verbrugge praten wij over de huidige stand van zaken mbt de akties en natuurlijk ook over Sara.

Dichter van dienst is Kees Klok

Studio De Witt van 10.00u -12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Foto's © Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!