dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

Met 'Passie voor muziek' brengt Kunstmin amateurmusici uit de regio samen

22 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Kunstmin nodigt amateurkoren en –orkesten uit voor de unieke concertreeks Passie voor muziek in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin. Passie voor muziek brengt amateurmusici uit Dordrecht en de regio samen.

Kunstmin nodigt alle koren, fanfares, orkesten, big-bands, oratorium verenigingen, gospelkoren, popkoren en harmonieorkesten uit om deel te nemen aan de unieke concertreeks Passie voor muziek, een reeks van vijf concerten. Per concert strijden koren nu eens niet tégen elkaar maar vinden drie koren en/of orkesten elkaar juist op het podium van de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin, om samen en met elkaar te musiceren. In samenspraak met de deelnemers wordt het programma samengesteld. Het uitgangspunt is dus om elkaar te inspireren en kennis uitwisselen.

Kunstmin zet deze unieke concertreeks samen met een aantal koren en orkesten uit Dordrecht en de regio op touw. Kunstmin wil met dit initiatief amateurmusici in Dordrecht en de regio met elkaar verbinden. De gezamenlijke Passie voor muziek is de bindende factor. Orkesten van verschillend pluimage vinden elkaar in een artistieke kruisbestuiving op het podium in Kunstmin.

Aanmelden
Amateurkoren en –orkesten kunnen zich aanmelden voor Passie voor muziek door een mail te sturen naar programmering@kunstmin.nl. De concerten Passie voor muziek vinden het komend theater- en concertseizoen plaats op zondagmiddag 15 oktober, 5 november, 11 februari, 18 maart en 15 april.

Lees meer over:

regio muziek concerten kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!