donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordts Oktoberfest dit jaar in kleinere variant

22 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Organisator By Lipman en Restaurant Chez Heeren Jansen hebben besloten om het Dordts Oktoberfest op kleinere schaal te organiseren dit jaar. Binnen bij restaurant Chez Heeren Jansen zal het evenement op 29 september plaatsvinden.

Geen twee avonden meer en ook geen hoge kosten voor tenthuur en materialen, uiteraard wel met de über gezellige sfeer, heerlijk Duits eten, entertainment en vele bekenden. “Vorig jaar was het lastig om twee dagen vol te krijgen, dit jaar willen we het op kleinere schaal proberen om de geïnteresseerden toch een gezellige Duitse avond te bieden."

"De kaartverkoop loopt goed en we verwachten dat het snel uitverkocht zal zijn. Of we het in 2018 weer klein zullen houden of juist weer groots gaan uitpakken hangt af van de geïnteresseerden. We gaan er in ieder geval voor zorgen dat het op 29 september weer een topfeest gaat worden”, aldus organisator Joyce Lipman en het team van Chez Heeren Jansen.

Zie ook:

Lees meer over:

oktoberfeest chez heeren
Deel dit bericht met je vrienden!