donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

De nieuwe Minions-film komt ook bij The Movies: 'Verschrikkelijke Ikke 3'

21 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De nieuwe Minions-film komt: Verschrikkelijke Ikke 3 3D (NL). De kans bestaat dat de ex-superschurk Gru toch weer het slechte pad op gaat, nu hij ontslagen is en zijn onbekende tweelingbroer heeft ontdekt. Dat worden weer dolkomische en spannende avonturen van Gru, Lucy, de 3 dochters en natuurlijk de Minions. Komend weekend ontvangen de kinderen een gratis kindercocktail om de première te vieren.

Verder twee premièrefilms deze week. My Cousin Rachel is een nieuwe boekverfilming van de beroemde Britse schrijfster Daphne du Maurier. Een thriller over Philip, die zijn mooie, mysterieuze nichtje verdenkt van moord maar ook stapelverliefd op haar is. Duister en romantisch.

Een nieuwe glansrol voor Catherine Deneuve als de extraverte levensgenieter Beatrice Sobolevski in Sage Femme. Als ex-minnares van haar overleden vader keert Beatrice plotseling terug in het voortkabbelende leven van Claire. Twee absolute tegenpolen die eigenlijk niks met elkaar te maken willen hebben, blijken elkaar toch te kunnen stimuleren tot nieuwe levenswendingen.

Als Special op Vr 23/6 een tweede eetfilm: Chef (2015). Deze komische roadmovie met een foodtruck toont hoe sterrenchef Casper weer plezier krijgt in het koken. De lekkerste gerechten verschijnen in beeld. Enkele daarvoor schotelt onze keukenbrigade je voor in een 3-gangendiner. Zo lekker was film kijken dus nog nooit. Diner va. 18.30 u. en filmstart ca. 21.15 uur.

Op Ma 26/6 de laatste Movies FilmClub van dit seizen. Een innemende en exotische film ter afsluiting. Pop Aye is een tragikomische roadmovie over een man en zijn olifant. Ze reizen dwars door het wonderschone Thailand. Met inleiding, drankje en nagesprek + de ontmoeting met andere filmliefhebbers. Aanvang 14.30 en 19.30 uur.

In het CineFiliaal op Wo 28/6 om 20:30 uur de romantische komedie The Big Sick. Emily en Kumail zijn smoorverliefd, maar komen uit twee verschillende culturen. Hun beide ouders trekken die relatie niet. Een breuk is aanstaande, maar dan wordt Emily ernstig ziek. Kumail zorgt voor haar en geleidelijk groeit er een band tussen hem en Emily's ouders.

Lees meer over:

boekverfilmingen movies cinema
Deel dit bericht met je vrienden!