zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Dolle pret tijdens 'Badderen in de Binnenstad'

20 juni 2017

DORDRECHT - Het was even dolle pret bij het fontein op het Statenplein. Zo’n vijftien deelnemers verzamelden zich op 20 juni om 19.15 uur bij de bankjes op het Statenplein, om een kwartiertje later in ludieke badkleding bij de fonteinen te gaan baden. Het evenement ‘Badderen in de Binnenstad’ werd georganiseerd door René Kerkhoven en Caroline Wimmers en is bedoeld om het begin van de zomer te vieren.

“Is het al tijd?” Eén van de deelnemers staat te popelen om te gaan badderen, maar hij moet nog vijf minuutjes wachten. “Het moet een traditie worden”, zegt hij enthousiast. Een ander doet nog even zijn badslippers aan. Er zijn mensen met badmutsen, snorkels en zwemvliezen. Een paar kinderen hebben een luchtbed bij zich. Het is een grappig gezicht. Dan is het tijd. De deelnemers stormen naar de fonteinen en hebben de grootste lol, evenals de toeschouwers.

Deel dit bericht met je vrienden!