donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Het Spectrum zoekt voor de zomermaanden vrijwilligers voor ondersteuning ontmoetingsruimtes

20 juni 2017

DORDRECHT - Het Spectrum zoekt voor de zomermaanden voor de locaties Sterrenwiel, Polderwiel en De Prinsemarij vrijwilligers die het leuk vinden om te assisteren in hun ontmoetingsruimtes. Ook hun vrijwilligers en stagiaires gaan op vakanties en graag  willen zij de ontmoetingsruimtes open houden zodat de ouderen een kopje koffie kunnen komen drinken en een warme maaltijd kunnen blijven nuttigen.

De taken
Als vrijwilliger verwelkomt u de gasten en zorgt u voor een goede sfeer in de ontmoetingsruimte. Samen met andere vrijwilligers voert u diverse taken uit, zoals het opnemen van bestellingen, het dekken en afruimen van tafels en het uitvoeren van eenvoudige kassahandelingen.

Gezocht
Gezocht wordt naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers die sociaal, geduldig, gastvrij en klantvriendelijk zijn.
Er zijn verschillende tijden beschikbaar, ook in de avonduren.

Meer informatie en aanmelden: 078 6492111

Deel dit bericht met je vrienden!