vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

De ZomerZwerfKaart - Vakantieactiviteiten voor kinderen

20 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zomer vier je in Dordrecht. Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit!
Diverse culturele instellingen in Dordrecht organiseren gezamenlijk het vakantieproject: de ZomerZwerfKaart 2017.

Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie, terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven.

Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum.

Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een leuke verrassing. De ZomerZwerfKaart is begin juli verkrijgbaar op alle locaties én online te downloaden. Wil je op de hoogte blijven? Like dan de pagina www.facebook.com/zomerzwerfkaart voor het laatste nieuws.

Deel dit bericht met je vrienden!