donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Verschrikkelijke Ikke 3 bij The Movies

19 juni 2017

DORDRECHT -   Komend weekend komt één van de meest succesvolle familiefilms weer naar Dordrecht. Verheug je op nieuwe belevenissen van Gru, Lucy, zijn dochter en natuurlijk de Minions in het derde deel van Verschrikkelijke Ikke (NL). In 3D deze keer. The Movies serveert komend weekend voor de kinderen een lekkere cocktail om deze nieuwe première te vieren. Verder is er volop speel- en tekenplezier rondom de film in The Kids Studio.

Voor volwassenen zijn er twee premièrefilms.
Opwekkende Franse cinema Sage Femme over 2 vrouwen op leeftijd, die elkaar na vele jaren afwezigheid weer ontmoeten. Ze hadden al niks met elkaar, ze moeten elkaar ook nu niet, maar ze blijken elkaar toch te inspireren tot nieuwe levenslust. Met een heerlijke hoofdrol van de grote

Catharine Deneuve.
My Cousin Rachel is een Britse boekverfilming van de historische roman van de beroemde  Dapne de Maurier. Als je wraak wil nemen op je mooie, mysterieuze nicht, maar dan ook zelf valt voor haar verleiding wordt het leven erg ingewikkeld.

Het zomergevoel voedt The Movies op Vr 23/6 met de eetfilm Chef!. Deze zeer smakelijke foodtruck roadmovie is te combineren met een 3-gangendiner op het terras van The Movies. Eet de gerechten die je later zult tegen komen in de film.

Voor meer info en de vertoningstijden, check www.themoviesdordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!