zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Trakteer vader op Vaderdag op een bezoek aan The Movies

14 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vaderdag op zondag 18/6: Trakteer je vader op een filmbezoek en The Movies maakt het extra lekker. Bij een bezoek aan Pirates of the Carribean: Salazar's Revenge met minimaal 2 personen doen zij er voor vader een flesje stevig Piraat-bier bij. Combineer je filmbezoek (bij elke titel) met een lekker, ongedwongen etentje, dan is het eerste rondje drankjes van het huis. Bijvoorbeeld voor of na de voorpremière van Verschrikkelijke Ikke 3 3D (NL). Kies vrij uit ruim 20 lekkere gerechten uit het nieuwe Dish & Drinks menu. Voor kinderen is er een eigen menukaart Dish4Kids.

De premièrefilm van deze week is The Eagle Huntress. De film brengt ons naar het afgelegen West-Mongolië hoog in de Himalaya. Het 13-jarige meisje Aisholpan wil haar adelaar trainen voor de vossenjacht. Maar dat is binnen de Kazakken gemeenschap een taak die naar eeuwenoude tradities alleen door mannen mag worden gedaan.

Op vrij 16/6 de eerste editie van Proef de Cinema. Om 21.15 uur draait de Braziliaanse eetfilm Estomago over de nietsnut Nonato, die dankzij zijn kookkunsten geld, liefde en aanzien verwerft.

Vooraf (va. 18.30 uur) presenteert de keukenbrigade een 3-gangenmenu met gerechten uit de film.
In het CineFiliaal op Wo 21/6 Les Fantômes d'Ismael. Frans filmdrama over Ismaël die verscheurd wordt door zijn overleden en nieuwe liefde. Met Marion Cotillard en Charlotte Gainsbourg. Aanvang: 20:30 uur.

VERWACHT: Noteer alvast zondagmiddag 2 juli in de agenda. Tijdens de Boekenmarkt viert The Movies de zomer en de cinema. Ze creëren op hun terras een Loungy Afternoon. DJ Marcel Kuster draait muziek, de BBQ serveert Best Burgers en de 2e Movies FilmQuiz is een leuke uitdaging om je filmkennis te meten met andere Movies-fans.

Lees meer over:

the movies film etentje cinema
Deel dit bericht met je vrienden!