dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

Trainers DMHC verlengen hun contract

13 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Coach Ernst Jan Wepster (D1) en assistent Mike Boordenbos verlengen beide hun contract bij DMHC met twee jaar. Dit betekent dat seizoen 2018-2019 en 2019-2020 voor beide  het derde en vierde jaar wordt in Dordrecht.

Het team van Wepster komt uit in de Tweede Klasse en bezet daar een zevende plaats.

Voorzitter Jenneke Vis-Maters:”Ik ben blij met het feit dat beide  verlengen. Er zijn uitstekende resultaten en het team zijn tevreden. Er wordt heel bewust naar de toekomst gekeken en hieraan kan nu structureel verder worden gebouwd.”

Op de foto: Ernst jan Wepster, Mike Boordenbos, ArieKees vd Leeden en Jenneke Vis. (Foto: DMHC)

Lees meer over:

hockey trainers dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!