dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Xing Popcore zet tijdens halve finale Holland's Got Talent opnieuw een feestje neer

10 juni 2017

DORDRECHT - Op 9 juni stond het Dordtse Xing Popcore in de halve finale van Holland’s Got Talent. Best gewaagd om met het nummer Streets van Kensington te komen, maar wie niet waagt die niet wint. Winnen deden ze helaas niet, maar het swingde weer de pan uit. De reactie van de jury tijdens het optreden was divers. Van: “Ik vind het niet zo leuk als de vorige keer”, tot:  “Ik kan er uren naar kijken.”

Xing Popcore heeft van de ervaring genoten. “Wat was het een geweldige ervaring, om met XING dit grote Holland's Got Talent avontuur aan te gaan! We hebben in de halve finale gestaan en met volle teugen genoten; van alles achter de schermen en van onze 2 tv optredens”, zeggen ze op hun facebookpagina. Ook bedanken ze de fans.

Nog enkele reacties van de jury na het optreden: “Jullie hebben er zoveel plezier in, dat is leuk om naar te kijken.” Angela: “Ik wordt heel blij van jullie. Jullie kun je best op een feest hebben, de top 40 zingen met zijn allen.” Tot slot krijgt de dirigent Jan een groot compliment van Chantal: “Ik denk door jou dat jullie toch wel opgelift worden.”

Deel dit bericht met je vrienden!