Friday 24 September 2021

Alles over Dordrecht

VVD haalt parkeerwensen op bij bewoners en ondernemers

9 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdagavond 14 juni organiseert VVD Dordrecht een inspreekavond over parkeren in de stad. Vanaf 20:00 uur kunnen bewoners en ondernemers op het stadskantoor aan de Spuiboulevard hun parkeerwensen laten weten.

Wat vinden de binnenstadbewoners van het idee om betaald parkeren in de avonden te vervroegen naar 20:00 uur? Op welke plekken in de stad wordt nog een tekort aan parkeerplek ervaren? De VVD zoekt graag samen met de bewoners naar parkeeroplossingen.

In delen van Stadspolders is met een gezamenlijk aanpak tussen bewoners, de VVD en de gemeente al extra parkeerruimte gecreëerd. Leeft die wens ook bij u in de straat? Kom langs op woensdagavond 14 juni vanaf 20:00 uur op het Stadskantoor aan de Spuiboulevard.

Lees meer over:

VVD parkeren stadskantoor
Deel dit bericht met je vrienden!