dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

Superrrrr Sunday 11 juni as bij DMHC

8 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zondag 11 juni is het Super Sunday bij DMHC. Zowel Heren 1 (14:00 uur) en Dames 1 (11:30 uur)  spelen hun laatste thuiswedstrijd. De wedstrijd van Heren 1 tegen Westland moet het hoogtepunt van die dag worden. Hier wordt het kampioenschap beslist. Wint Westland dan zijn zij kampioen, wint DMHC, dan staan ze met nog 1 wedstrijd te gaan, 1 punt los..

Een heel spannende wedstrijd. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om ze naar de overwinning aan te moedigen.

Naast deze twee mooie wedstrijden staan er ook andere activiteiten op het programma; ondertekening van de contracten van de hoofdtrainers, huldiging van de kampioenen, acties rondom het nieuwe waterveld en wordt deze dag afgesloten met een altijd gezellige The Dansant.

Reden genoeg dus om as. zondag even te komen kijken. Tot dan.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!