zondag 13 juni 2021

Alles over Dordrecht

Sebastiaan Rios is Baas BBQ Makro Dordrecht

Sebastiaan Rios is Baas BBQ Makro Dordrecht

5 juni 2017 (door Josette Huisman)

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag vond de BBQ Battle plaats bij de vestiging van Makro Dordrecht. Vier klanten van deze vestiging streden om de titel Baas BBQ Makro Dordrecht. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Dennis den Otter, jongste deelnemer van het bekende TV-programma Masterchef, riep Sebastiaan unaniem uit tot winnaar.

Vanmiddag was de Makro vestiging geheel en al gehuld in BBQ-sferen. Vier ondernemers van de vestiging waren verkozen om mee te dingen om de titel Baas BBQ Makro Dordrecht 2017. Alle noodzakelijke accessoires stonden opgesteld op het wedstrijdterrein. De deelnemers kregen een zogenaamde Mystery-box aangereikt waarin geheimgehouden ingrediënten zaten die moesten worden bereid.

Al snel na het startschot dwarrelde de rook boven de barbecues en konden het vlees en de vis op de gril. Behalve juryleden die kritisch toezagen op de bereiding, keken ook geïnteresseerde klanten mee. Zowel juryleden als klanten konden het resultaat direct proeven en beoordelen.

Winnaar Sebastiaan mag zich een jaar lang Baas BBQ Makro Dordrecht noemen. Juryvoorzitter Dennis roemde de winnaar om zijn perfecte garing en uitstekende presentatie. Sebastiaan ontving een Makro cheque ter waarde van 150 euro. Daarnaast neemt hij 10 juni in Vianen deel aan de landelijke finale die wordt geleid door juryvoorzitter top-kok Jeroen Robberegt.

Lees meer over:

makro
Deel dit bericht met je vrienden!