donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Vliegende start kaartverkoop Schouwburg Kunstmin & Energiehuis

2 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De online kaartverkoop voor het nieuwe Theater & Concertseizoen is afgelopen woensdagmiddag 31 mei om 12.00 uur vliegend van start gegaan. Binnen 24 uur waren er al 10.000 kaarten verkocht.

Hardlopers
Aan de Receptie & Kassa van Kunstmin en het Energiehuis was het woensdag gezellig druk. Via de website werden de meeste kaarten verkocht. De voorstellingen van Bert Visscher, Nick en Simon, Daniël Arends, Herman van Veen en Richard Groenendijk gingen als een speer. Er zijn voor deze voorstellingen en andere nog mooie kaarten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de openings voorstelling De Ring op zaterdag 30 september een co-productie van Hotel Modern & Nederlands Blazers Ensemble, Was Getekend Annie M.G. Schmidt, La Traviata, het Peuterfestival –vanaf 3 jaar-, Trijntje Oosterhuis, Nora Fischer, de kerstproductie met John Buijsman Het Behouden Huys, de musicalklassieker My Fair Lady, Ibérica de Danza, de Britse rockgroep 10cc en vele anderen.

€ 1,50 korting de hele zomer
Kunstmin bedankt elke besteller tussen 31 mei en 31 augustus met vroegboekkorting. De besteller krijgt op de meeste voorstellingen en concerten automatisch € 1,50 korting*. VIP’s van Schouwburg Kunstmin ontvangen het gehele seizoen € 1,50 korting.

Openingstijden Schouwburg Kunstmin & het Energiehuis
Receptie & Kassa in het Energiehuis: Maandag t/m zaterdag 09.00 – 21.00 uur
Kaartverkoop: www.kunstmin.nl
Vragen: 078- 639 79 79 of kassa@kunstmin.nl
Brochure thuis ontvangen of andere vragen: info@kunstmin.nl

*Met uitzondering cabaret Grote Zaal

Deel dit bericht met je vrienden!