dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Kinderen schilderen een 'Knuffel voor jou'

18 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 17 mei vond er een leuke activiteit plaats op de Kinderafdeling van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Kinderen schilderen ‘Knuffel voor jou’
Je eigen favoriete knuffel schilderen op doek: dat deden acht kinderen op woensdagmiddag 17 mei op de kinderafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis. De gezellige workshop onder leiding van de ‘echte’ beeldend kunstenares Felice Hanssen werd aan de kinderen, die zelf regelmatig in het ziekenhuis worden behandeld, aangeboden door het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

De fraaie kleurrijke werken worden binnenkort tentoongesteld in de hal van de locatie Dordwijk. Tevens worden er ansichtkaarten van gemaakt, die het Vriendenfonds gaat verkopen om opbrengsten te werven voor patiëntwelzijn en wetenschappelijk onderzoek in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Kopers van de kaarten kunnen op die manier onder het motto ‘Knuffel voor jou’ een knuffel per post doorsturen aan een dierbare en ze steunen daarmee ook nog het goede doel. De verkoop vindt plaats via vrijwilligers en de binnenkort te lanceren website aszvrienden.nl

Lees meer over:

activiteit asz kinderafdeling
Deel dit bericht met je vrienden!