donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Jurjen Sponselee nieuwe bestuurder Het Spectrum

16 mei 2017

DORDRECHT - Jurjen Sponselee is per 1 juli benoemd als nieuwe bestuurder voor Stichting Het Spectrum.  Hij volgt Hendrik Beelen op die sinds 1 april interim bestuurder is.

Sponselee heeft een ruime ervaring in de gezondheidszorg en heeft een bedrijfskundige en financiële achtergrond. Hij is op dit moment nog divisiemanager en waarnemend bestuurder bij de Stichting Dag- en Woonvoorzieningen verstandelijk gehandicapten (SDW) in Noord-Brabant. 

Na zijn aanstelling gaat Sponselee samen met het centraal managementteam van Het Spectrum verder gestalte geven aan de gefuseerde organisatie.

Het Spectrum biedt onder meer persoonlijk gerichte verpleeghuiszorg, thuiszorg en welzijn in Dordrecht en biedt zorgdiensten aan zoals revalidatie en dagopvang. Daarnaast beschikt Het Spectrum over meerdere locaties waar mensen zelfstandig kunnen wonen met zorg en welzijn indien gewenst.
www.hetspectrum.nl

Lees meer over:

bestuurder interim spectrum
Deel dit bericht met je vrienden!