zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Wedstrijd FC Dordrecht gestaakt vanwege vuurwerk

5 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Dordrecht vrijdagavond, verloopt onrustig. De tweede helft begon later dan gepland omdat een steward gereanimeerd moest worden.

De eerste helft lag ook al ruim een kwartier stil nadat er vuurwerk op het veld was gegooid. Toen werd de wedstrijd bij een stand van 1-0 voor FC Den Bosch gestaakt.

Achilles'29 krijgt geen uitstel voor het toelichten van het beroep dat het bij de KNVB heeft ingediend tegen de door de bond opgelegde puntenaftrek. Volgens de rechter heeft de club uit Groesbeek voldoende tijd gehad om zich voor te bereiden op het beroep, dat woensdagavond in Zeist werd behandeld.
                                       
Achilles kreeg vorige week te horen dat het drie punten moet inleveren, omdat niet aan de financiële doelstellingen is voldaan. Daarmee zou degradatie uit de Jupiler League onafwendbaar zijn.  
                                       
Achilles tekende vrijdag schriftelijk beroep aan en kreeg maandag te horen dat het woensdag kon verschijnen voor de beroepscommissie.

FC Dordrecht verloor vanavond dus met 0 - 1 van Den Bosch en blijft hiermee ondanks het verlies behouden voor de Jupiler League.

Achilles '29 verloor vandaag met 5 - 1 van Jong PSV. En degradeert dus.

Bron: RTV Rijnmond en Teletekst.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!