zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

GSC/ODS sluit seizoen mini's af met springkussen

1 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Dordtse voetbalvereniging GSC/ODS sluit het seizoen voor z’n mini’s komende zaterdag feestelijk af. Er wordt op 6 mei niet alleen gevoetbald, maar er is ook een springkussen waarop de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Alle jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar zijn welkom op de laatste editie van de Mini’s Day. Er wordt zoals gebruikelijk eerst een wedstrijdje met begeleiding van twee jeugdtrainers gespeeld.

De club van de Groene Zoom is dit jaar begonnen met z’n Mini’s Day, om kinderen en hun (groot)ouders gratis kennis te kunnen laten maken met de sport en de vereniging. De kinderen worden na afloop ook nog getrakteerd op een frietje en een presentje. Dat concept slaat aan, want voor elke thuiswedstrijd van het eerste elftal werden er enthousiaste kinderen en (groot)ouders begroet bij GSC/ODS.

Op de laatste Mini’s Day van het seizoen kunnen ook kinderen, die nog nooit geweest zijn, meedoen. Het enige dat ze mee moeten nemen zijn sportschoenen, een baddoek en schoon ondergoed. De rest krijgen ze van de club. Opgave vooraf is niet nodig, alle kinderen die komende zaterdag om 12.15 uur aanwezig zijn, kunnen meedoen. Op de website www.gscods.nl staat alle informatie over deze leuke activiteit voor de allerkleinste voetballertjes.

Lees meer over:

voetbal mini's gsc/ods
Deel dit bericht met je vrienden!