zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht maakt het toch nog spannend

29 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - FC Dordrecht moet volgende week nog vol aan de bak om degradatie naar de Tweede Divisie te voorkomen. De ploeg verloor vrijdag zelf van Emmen met 0-4. Concurrent Achilles'29 liep een puntje in. Het speelde met 3-3 gelijk bij De Graafschap.

De voorsprong van de Dordtenaren is nu nog maar twee punten met nog één wedstrijd te spelen. Als de ploeg uit Groesbeek wint en Dordt verliest, degradeert FC Dordrecht alsnog.

Dordrecht moet volgende week op bezoek bij FC Den Bosch. Achilles krijgt Jong PSV op bezoek.

Knotsgekke wedstrijd in Doetinchem
Dordrecht speelde vorige week met 2-2 gelijk bij Achilles'29 en daarmee leek het zich te handhaven. Mede omdat de ploeg uit Groesbeek nog naar De Graafschap moest, leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar na een knotsgekke eerste helft (ruststand 3-3) gaf Achilles aan er alles aan te doen om toch de laatste kans te grijpen.

Ondertussen kon FC Dordrecht thuis geen potten breken tegen Emmen. Vooral dankzij doelman Coremans duurde het vrij lang totdat de 0-1 viel via Nick Bakker. Na rust, met Joël Thomas in de ploeg voor Joris Kramer, liep Emmen uit naar 0-3 dankzij twee goals van Tim Siekmans. Vlak voor tijd maakte Bakker zijn tweede van de avond en bepaalde daarmee de eindstand op 0-4.

Scoreverloop: 0-1 Bakker, 0-2 en 0-3 Siekman, 0-4 Bakker

Bron: RTV Rijnmond.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!