zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe app biedt grootste overzicht van feesten in Dordrecht

21 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Na succesvolle lanceringen in verschillende steden is vanaf 20 april de app GoneOut ook in heel Nederland beschikbaar waaronder Dordrecht. De gratis app geeft een overzicht van alle uitgaansgelegenheden, het programma, de entreeprijs en praktische tips.

“Waar is dat feestje?” Je hoeft het je nooit meer af te vragen met de uitgaansapp GoneOut. Meer dan 12500 gebruikers hebben de app al op hun telefoon staan, maar vanaf 20 april, net op tijd voor koningsdag, kunnen feestbeesten in heel Nederland precies zien waar, wanneer en hoe laat de eerstvolgende fuif in hun omgeving is.

Met meer dan 100 events per maand biedt de app het meest volledige overzicht voor het uitgaan van Dordrecht. Oprichter en eigenaar Jeroen Maas vertelt: “De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties.  Binnen 3 minuten heb je een leuke party gevonden.” Bovendien: “Met behulp van GPS kun je direct zien welke feestjes dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht.”

Koningsdag is de nationale feestdag waarop vele Nederlanders er op uit trekken. Er is ook een ruim aanbod aan feestjes om uit te kiezen. In de app kun je de events terug vinden, van een intiem jazz optreden in een kleine café op de hoek tot grote festivals met dikke line-ups.

Helemaal los
Maas richtte GoneOut in 2013 op, mede omdat hij zelf vaak in nieuwe steden kwam en niet wist waar hij dat ene leuke feestje kon vinden. De titel staat voor “helemaal losgaan”, licht hij toe. Ondanks dat heel Nederland er in staat is Maas nog niet klaar: “Ik wil het concept verbreden met een website, uitgaansnieuws en leuke winacties. Daarnaast zijn er ook andere landen waar ze gave feesten organiseren. ”

GoneOut is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer informatie is te vinden op www.goneout.nl.

Lees meer over:

evenementen app gone-out
Deel dit bericht met je vrienden!