Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Divers muzikaal programma op Scheffersplein tijdens Koningsdag' Phil's Big Band, één van de acts op het Scheffersplein
21apr 2017

Divers muzikaal programma op Scheffersplein tijdens Koningsdag

DORDRECHT - Tijdens Koningsdag zal er op het Scheffersplein, door de gezamenlijke horeca-ondernemers, een feestelijk programma worden aangeboden aan het publiek.
De gehele middag zal in het teken van de muziek staan, met als motto “voor elk wat wils”.

De Dordtse Phil’s Big Band zal het programma om 13.30 uur openen. Deze oudste Bigband van Dordrecht is een jazzorkest in traditionele bezetting met saxofoons, trombones, trompetten, gitaar en een ritmesectie. Een zangeres maakt de band compleet. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Daan Bogers.

Vervolgens zal de Dordtse zanger Wesley van der Broek het podium betreden. Wesley zingt covers van onder meer de Toppers. Als geen ander weet hij het publiek te vermaken.

Vanaf 16.00 uur zal B-Where olv zanger Arno van Broekhoven een breed rock repertoire laten horen. De setlist bestaat uit songs van the Police, U2 maar ook schuwen zij Nederlandstalige songs van bijvoorbeeld De Dijk niet. Kortom een feestelijke band sluit op het Scheffersplein een feestelijke dag af.Deel dit bericht met je vrienden!