zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Dancetour Koningsdag 2017 geeft jaarlijkse afterparty in Bibelot

19 april 2017

DORDRECHT - Op donderdag 27 april geeft Bibelot de enige officiële Dancetour 2017 Afterparty. Bekende namen uit de line-up van de middag zoals Wessel S komen terug voor nog een ronde achter de draaitafels. Tot diep in de nacht kan er gedanst worden in het poppodium. De nodige dansenergie kan worden aangevuld bij Brandstof, het nieuwe horecaconcept op de begane grond in het Energiehuis.

Koningsdag op de Spuiboulevard
Ieder jaar danst heel Dordrecht op de Spuiboulevard bij de officiële Dancetour Koningsdag special. Dit jaarlijks terugkerende evenement brengt de grootste namen op het gebied van de elektronische muziek naar Dordrecht. Deze editie is het de beurt aan grootheden zoals Yellow Claw en Mental Theo. Van 13:00 tot 21:00 kan er op de boulevard gefeest worden en aansluitend opent Bibelot haar zaaldeuren.

Dancetour traditie
Dat Dancetour op Koningsdag eindigt in Bibelot is niet de eerste keer. Al sinds jaar en dag eindigt het grote feest in Bibelot en wordt er tot laat in de nacht nog doorgefeest. Deze traditie zet Bibelot graag voort en het podium hoopt een knallende afsluiter van het Koningsdagsfeest te kunnen verzorgen.

Ticketinformatie
Meer informatie over dit concert en andere shows is te vinden op www.bibelot.net en www.facebook.com/poppodiumbibelot . Tickets kosten €7,50 en zijn te koop via www.bibelot.net, www.energiehuis.nl, de centrale kassa van het Energiehuis (open: ma t/m za 09.00-21.00 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99. Let op, dit evenement is 16+ en ID is verplicht.

Deel dit bericht met je vrienden!