dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Bezoekers Freegan Kitchen enthousiast over nieuwe locatie

15 april 2017

DORDRECHT - De Freegan Kitchen heeft een nieuwe locatie gevonden. Vanaf maandag 24 april is ze te vinden in het pand van Merz, Korte Kalkhaven 3. Het meehelpen met koken kan vanaf 12.00 uur en het eten is gewoon weer om 17.30 uur.

"Oohhh jongens wat leuk! Nog mooiere locatie", "Helemaal top" en "Blij mee", zijn enkele van de vele reacties op de facebookpagina van Freegan Kitchen. Tientallen mensen hebben hier inmiddels enthousiast gereageerd op het heugelijke nieuws.

Met de Freegan Kitchen serveert Robis Koopmans samen met de andere vrijwilligers elke week een lekkere veganistische en ook nog gratis maaltijd. Hiertoe stroopt hij aan het eind van de zaterdagmiddag de markt af op zoek naar bruikbaar weggegooid eten. Tot met 3 april vonden die maaltijden met dankbaarheid bij DOOR plaats. Na die datum was Robis in gesprek met diverse instellingen om zijn activiteit door te kunnen zetten. Dat is uiteindelijk Merz geworden. 

Lees meer over:

merz door freegan kitchen
Deel dit bericht met je vrienden!