vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Vierde DKIB Magazine zeer goed ontvangen

13 april 2017

DORDRECHT - Het vierde DKIB Magazine is op 12 april jongstleden in het Event Center Dordrecht gelanceerd. De ruim 70 aanwezigen waren voornamelijk Dordtse- en regionale ondernemers.

Joyce Lipman van By Lipman heeft ook het vierde DKIB Magazine in samenwerking met uitgever ZPRESS Media Group uitgebracht. In deze thema editie, met een verrassende cover, ook een andere insteek qua bedrijfsprofielen en meer rubrieken.

De presentatie lag in handen van Henk Donkervoort, bekend van het magazine Lifestyle Dordrecht en Donkervoort Communicatie. Op een leuke wijze vertelde hij over zijn magazine ervaringen en interviewde hij initiatiefneemster Joyce Lipman over de vierde editie. Hans de Zeeuw kreeg het eerste magazine uitgereikt. Hans vertelde tevens over de ontwikkelingen en toekomstplannen van FC Dordrecht. Aansluitend ontvingen alle aanwezigen het DKIB Magazine en was er een gezellige en informele netwerkborrel.

Het doel van DKIB is om bedrijven in Dordrecht- West en de regio een platform te bieden en onderlinge samenwerking te stimuleren. Lokaal en regionaal samenwerken is belangrijk voor zowel de stad, de regio, als voor de ondernemers. In deze editie van het DKIB Magazine zijn de werknemers meer aan het woord en leren we sommige ondernemers op een andere manier kennen.

Joyce Lipman wil het DKIB Magazine elk jaar een ander thema geven en inspelen op de ontwikkelingen in de regio en ondernemerschap. Het vierde DKIB Magazine staat weer vol met ontwikkelingen uit het Dordtse Kil gebied, bedrijfsprofielen en leuke rubrieken. Het magazine is wederom zeer goed ontvangen door alle aanwezigen.

Het DKIB Magazine wordt gratis verspreid binnen de Drechtsteden gemeenten en het Havenbedrijf Rotterdam. De magazines kunnen gratis nabesteld worden via info@dkib.nl.

Foto: DK Photography

Lees meer over:

bedrijven magazine dkib lipman
Deel dit bericht met je vrienden!