dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Thema-avond over virtual reality in De Blauwe Kamer groot succes

13 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen dinsdag, 11 april, vond de aftrap van #Update plaats in De Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht. De eerste editie werd drukbezocht en met enthousiasme ontvangen. Bezoekers luisterden geboeid naar het inspirerende verhaal van expert Nick van Manen over Virtual Reality toepassingen van nu en in de toekomst.

Op de experience markt konden bezoekers lassen in VR, een eigen wereld bouwen, hologrammen bekijken en allerlei verhalen/werelden verkennen in VR. Voor wie dit event heeft gemist is er nog een kans om #Update: virtual reality te beleven in Barendrecht op dinsdag 18 april. De volgende editie van #Update: privacy en online veiligheid is op woensdag 10 mei.Meer informatie over dit project is te vinden op www.aanzetupdate.nl.

Fotograaf: Jeroen Niemeijer.

Lees meer over:

bibliotheek blauwe kamer vr
Deel dit bericht met je vrienden!