woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

In gebruikname nieuwe locatie RevalidatieZorg Dordrecht

4 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op dinsdag 4 april 2017 werd de nieuwe locatie van RevalidatieZorg Dordrecht op locatie Albert Schweitzerplaats, het nieuwe gebouw naast het Albert Schweitzerziekenhuis, in gebruik genomen. RevalidatieZorg Dordrecht huist op de derde en vierde etage van het gebouw.
 
RevalidatieZorg Dordrecht biedt expertise bij revalidatie na een beroerte (CVA), complexe behandeling en orthopedische ingrepen. Revalidatiezorg richt zich op kwetsbare mensen die beperkt belastbaar zijn. Behandeling en zorg zijn zorgvuldig afgestemd op de hulpvraag en gericht op het herwinnen van zelfstandigheid.

Op de nieuwe locatie aan de Albert Schweitzerplaats, direct gelegen naast het Albert Schweitzer-ziekenhuis, richt men zich op revalidatiezorg met verblijf voor mensen die getroffen zijn door een CVA en op revalidatie na een ingrijpende medische behandeling. De therapie- en verblijfruimtes zijn toegerust met technologische innovaties die het werken aan herstel, ondersteunen.

RevalidatieZorg Dordrecht beschikt nu over twee locaties, te weten Albert Schweitzerplaats en Crabbehoff. Op de locatie Crabbehoff bieden ze, naast algemene revalidatiezorg met verblijf, ook poliklinische- en ambulante revalidatie en dagbehandeling.

De officiële opening vindt plaats in september 2017.

Lees meer over:

zorg asz revalidatie
Deel dit bericht met je vrienden!