Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Bram Verbrugge, journalist bij het AD, te gast in Dordtse Dialogen

3 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In het programma Dordtse dialogen worden uiteenlopende personen geïnterviewd. Deze keer is Bram Verbrugge, journalist bij het AD, te gast. Pas bij een beroepentest kwam het in hem op deze richting op te gaan.

Misschien heeft hij zijn nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt meegenomen uit het Afrikaanse land waar hij is geboren. Zijn persoonlijk leven is ingrijpend veranderd door de uiterst zeldzame spierziekte van zijn dochter Sara. ‘Je hoort een hoop negatieve verhalen over hoe het gaat in de wereld. Ik ervaar dat er heel veel lieve mensen zijn.’

Zo ervaart hij alle reacties op de onlangs opgerichte Stichting voor Sara, die strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. Het interview  wordt aanstaande woensdag herhaald en is ook hieronder te zien.

Deel dit bericht met je vrienden!