Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Officiele start herinrichting Merwedestraat'
03apr 2017

Officiele start herinrichting Merwedestraat

DORDRECHT - Na ruim een jaar voorbereiding is het zo ver. De herinrichting van de Merwedestraat gaat van start. De oostelijke entree van de stad is toe aan groot onderhoud. Een goed moment om ook de inrichting aan te passen. Deze stadsentree loopt van de N3 tot aan het station.

Na de Merwedestraat worden ook de Oranjelaan en het Oranjepark aangepakt. Het hele tracé wordt veiliger voor alle weggebruikers, garandeert een goede doorstroming van het verkeer en krijgt een passend uiterlijk als stadsentree.

Om het belang van dit grote project te markeren, verrichten wethouder Van der Linden (Verkeer en Vervoer) en wethouder Reynvaan (Stadsbeheer) op vrijdag 7 april omstreeks 16.15 uur een starthandeling.

Omwonenden en andere betrokkenen kunnen de werkzaamheden op de voet volgen via een speciale app die Van Kessel heeft ingericht (voor iOS en Android). Ook op een speciale Facebook-pagina (Merwedestraat) en op www.dordrecht.nl/merwedestraat staat informatie over het project.Deel dit bericht met je vrienden!