zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Lepeltje Lepeltje biedt Dordrechtse keukens en artiesten een podium

29 maart 2017

DORDRECHT - Het cultuur foodfestival Lepeltje Lepeltje wil Dordtse partijen een plek geven op het culturele foodfestival. Zowel keukens, artiesten als mensen die mooie ambachtelijke spullen verkopen kunnen zich nu opgeven via www.lepeltje-lepeltje.com/dordrecht. Het festival is ook op zoek naar vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen.

Lepeltje Lepeltje vindt plaats in het Hemelvaartsweekend: van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei mei in het Weizigtpark. Hier kunnen bezoekers de meest uiteenlopende gerechten proeven. Ondertussen maken bands en DJ’s muziek, is er vermaak voor de kids en is er een mooie-spullen-markt. De toegang is gratis. 

Deel dit bericht met je vrienden!