maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

De uitslagen per stembureau van de Tweede Kamerverkiezingen bekend

20 maart 2017

DORDRECHT - De uitslagen per stembureau in Dordrecht van de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 zijn bekend. Deze staan in dit overzicht. Dit keer een dag later dan gebruikelijk. Reden hiervoor is dat er voor het berekenen van de uitslag geen gebruik gemaakt mocht worden van de standaard  programmatuur. Hierdoor kostte het meer tijd om de uitslagen te totaliseren.

De uitslag is ook terug te vinden op het landelijke dataplatform. Dankzij de mogelijkheden van Open Data zijn de uitslagen van de gemeente en per stembureau binnenkort ook overzichtelijk te bekijken op een kaart. Dit geeft een snel een duidelijk beeld wat er in welke buurt gestemd is. De uitslagen en kaarten zijn dan te bekijken op https://www.dataplatform.nl/ (als zoekterm kan stembureau of 'Dordrecht' gebruikt worden).

Deel dit bericht met je vrienden!