zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Jo-17 (voorheen B1) van Emma is op zoek naar sponsoren

6 maart 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het Jo-17 team (voorheen B1) van SC Emma is op zoek naar sponsoren De Jo17 is een gezellig en sportief team, waarvan 80% van de spelers al hun hele leven bij Emma speelt. Dit seizoen staan zij onder leiding van vlagger Jos de Bruin, leider John Kelderman, assistent-trainer Yassin Laaziz en trainer Joey Steenbakker. Het is een hechte vriendengroep die altijd na de wedstrijd in de kantine te vinden is en aanwezig is op de feestavonden. Echte Emma jongens dus, die ook aankomende seizoenen bij elkaar blijven.

Echter spelen zij in oude tenues van de voormalig A1, hebben zij geen trainingspakken, warmloopshirts en tassen. Zij zouden dit wel graag willen hebben en daarom hebben zij het volgende bedacht: "Supporter Paul Davenne heeft een mooie teamfoto van ons gemaakt en er voor gezorgd dat deze in de kantine opgehangen kan worden. Om deze elftalfoto heen komen dan bordjes te hangen met daarop de mensen die ons willen sponsoren."

Sponsoren kan op de volgende manieren:
Brons: eenmalig 25 Euro
Zilver: eenmalig 50 Euro
Goud: eenmalig 100 Euro

Bent u geïnteresseerd, zoekt dan contact met een van de jongens van Jo17 of de begeleiding (telefoonnummer Joey Steenbakker is 0653171025)

Alvast bedankt,
De Jo17

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!