Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Gemeenteraad vraagt reacties op profielschets Burgemeester

24 februari 2017

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht vraagt alle inwoners om mee te denken over de eigenschappen van de nieuwe burgemeester. Deze worden vastgelegd in een zogeheten profielschets, waarover de raad op 16 maart beslist.

De gemeenteraad heeft een eerste profielschets gemaakt, waarop alle Dordtenaren en mensen die actief zijn in Dordrecht mogen reageren. Deze reacties worden verwerkt in de definitieve profielschets die op 16 maart wordt vastgesteld door de raad. Op basis van dit profiel wordt een nieuwe burgemeester voor Dordrecht geworven.

Onder de noemer 'Dordrecht zoekt een nieuwe burgemeester, zoekt u mee?' zijn alle bewoners van de stad uitgenodigd mee te denken over het profiel waaraan de toekomstig burgemeester van Dordrecht moet voldoen. Dit kan via de website van de gemeente: www.dordrecht.nl rechtstreekse link: www.dordrecht.nl/nieuweburgemeester

Alle reacties moeten uiterlijk maandag 6 maart binnen zijn om nog te kunnen worden meegenomen in de besluitvorming.

Dordtenaren kunnen de profielschets ook inzien op het Stadskantoor en daar hun reactie geven. Op vrijdag 3 maart en maandag 6 maart zijn er van 15 tot 17 uur enkele raadsleden aanwezig op het Stadskantoor om mensen te helpen uw reactie in te dienen.

Deel dit bericht met je vrienden!