Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Mark Leeuwesteijn een jonge Dordtse ondernemer genomineerd voor Zoover Awards

22 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Jonge Dordtse ondernemer (21) genomineerd voor Zoover Awards. Mark Leeuwesteijn (21), een jonge ondernemer uit Dordrecht, is met de touroperator CityTijger het komende jaar opnieuw genomineerd voor de prijs van beste stedentrip aanbieder voor 2017. Dit is niet het eerste jaar dat CityTijger een nominatie in de wacht heeft gesleept, vorig jaar heeft CityTijger de award van Zoover al in ontvangst mogen nemen.

CityTijger.com wilt een leuk dagje uit in het buitenland voor iedereen mogelijk maken en biedt daarom sinds 2015 betaalbare citytrips aan naar bekende steden in Europa.

Sinds de start is CityTijger enorm gegroeid en mag nu wekelijks honderden tevreden klanten naar hun bestemming brengen. Mark Leeuwesteijn kan het zelf nog steeds niet geloven: “Het is een jongensdroom die werkelijkheid is geworden. We begonnen met een idee en nu anderhalf jaar later hebben we in 2016 een Zoover Award gewonnen en zijn we nu al voor de tweede keer genomineerd als beste stedentrip aanbieder!”

Stemmen voor de Zoover Awards kan nog tot en met 31 maart en kan via zooverawards.nl/citytijger.

Deel dit bericht met je vrienden!