Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe trekpleister bij SC Emma: Broodje Kip-kerrie van Dolly

22 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De broodjes kip kerrie van Dolly Mac-Donald waren afgelopen zondag weer binnen een mum van tijd uitverkocht bij SC Emma.

Dolly, de moeder met Surinaams bloed, van de meiden Sienna en Morgan, beide speelsters van de MO19-1 is regelmatig in de keuken van de club te vinden om overheerlijke broodjes te bereiden in de kantine van SC Emma.

Dat ze overheerlijk zijn bleek wel weer afgelopen zondag, want binnen een mum van tijd waren ze uitverkocht. Er gaan inmiddels zelfs verhalen in de ronde op de club, dat Dolly nog meer menuplannetjes heeft. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Liefhebber van de broodjes van Dolly

Lees meer over:

sc emma broodjes
Deel dit bericht met je vrienden!