zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Stichting Anders lost onveilige situatie met elektra in woning op

20 februari 2017

DORDRECHT / ALBLASSERDAM - Ken je dat programma “Help, mijn man is klusser?”. Die situaties zien wij ook wel eens voorbijkomen in een hulpvraag, maar dan zonder de hulp en coaching van presentator John Williams.

Elektrotechnische zorgen
Een vrouw in Dordrecht is na een hele nare scheiding met het een berg schulden en een ongelooflijk onveilig huis achtergebleven. Haar ex-man was een zelfstandig klusser maar liet de eigen woning achter als een klus die nooit is afgerond. Vooral over de elektra waren veel zorgen qua veiligheid. Open kabels, halve stopcontacten, continue kortsluiting en meer redenen om niet rustig te slapen.

Geen woorden voor..
Elektrotechnisch bedrijf ETB de Noord is partner van ANDERS en was ook nu bereid om hun dienstverlening te verbinden aan de nood. Ze gingen meerdere malen langs bij mevrouw om de situatie te onderzoeken en aan te pakken. Ze schrokken van de staat van de woning en hoe alles ooit is aangelegd. De werknemer van ETB had zelf moeite om de woorden te vinden om de heftigheid van de elektra in te woning te beschrijven. Op een gegeven moment durfden ze bijna niets meer open te trekken voor wat ze erachter zouden aantreffen.

Een grote zorg minder
De woning is nog niet volledig hersteld omdat er teveel niet klopt. Maar wel is de grootste zorg weggenomen door ETB de Noord uit Alblasserdam. Er hoeft niemand meer wakker te liggen over de elektra in woning en mevrouw kan na veel ellende de afgelopen jaren stukje voor stukje weer gezond worden en zich veilig voelen in haar huis.

Meer van dit soort bijzondere verhalen lezen? Hou dan vooral ook onze Facebook pagina in de gaten.

Lees meer over:

klussen scheiding anders leelende
Deel dit bericht met je vrienden!