zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

GroenLinks opent campagnepand aan de Voorstraat

18 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 18 februari om 17.00 uur is het campagnepand van GroenLinks in Dordrecht feestelijk geopend. De opening werd verricht door Kitty Kruger, fractievoorzitter GroenLinks Dordrecht.

Michel Klijmij, kandidaat lid tweede kamer voor GroenLinks, was ook aanwezig. GroenLinks heeft de beschikking over dit pand van 15 februari t/m 17 maart 2017. Het campagnepand is gevestigd op de Voorstraat 252a. Met dit pand heeft GroenLinks de mogelijkheid om tijdens de verkiezingscampagne voor de tweede kamerverkiezingen op 15 maart aanstaande de zichtbaarheid in de stad enorm te vergroten. Tal van activiteiten zullen in het pand georganiseerd worden.

GroenLinks heeft voor een eigen pand gekozen om tijdens de campagne goed zichtbaar te zijn. Daarom is gekozen voor een pand in het hartje van Dordrecht, vlakbij het Scheffersplein. Met dit pand is het mogelijk zichtbaar en onderscheidend te zijn in een campagne waaraan zoveel partijen meedoen. Door de week en ook in het weekend kunnen geïnteresseerden binnenlopen en zich laten informeren over de plannen van GroenLinks. Voor GroenLinks is het een ideale mogelijkheid om in haar “huiskamer” goed te luisteren naar de wensen en ideeën van iedereen.

Lees meer over:

politiek GroenLinks Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!